OMEK2011

Mire jó egy üvegfólia?

Manapság már a nap minden pillanatában velünk vannak a mobiltelefonjaink. Ez nem csoda, hiszen egyre okosabbak, egyre több funkcióra használhatjuk őket. A legnagyobb hátránya a fejlődésnek az, hogy egyre sérülékenyebbek is. A legveszélyeztetettebb pontja egy mai Samsung okostelefonnak, vagy iPhone-nak egyértelműen a kijelző. A vékony üveglap nagyon könnyen megkarcolódhat, vagy akár egy szerencsétlen pillanatban be is törhet. Ezért célszerű kijelzővédő üvegfóliát választani a www.screentec.hu oldalról. Az üvegfólia az egyik legjobb védelmi rendszer a mai telefonoknak, hiszen egy szinte láthatatlan védőréteget képeznek az érintőképernyő vékony üveglapja és a környezet közé.

A mai prémium minőségű Screentec üvegfóliák szerencsére már ugyanazt a tökéletes érzést nyújtják használat közben, mint amit az eredeti kijelző nyújtana, természetesen maximális védelem mellett.

A webáruházban szerencsére megtalálható szinte az összes készülékre illeszkedő fólia. 9H kemény üveglap változatában, vagy egyszerűbb szilikonos műanyag fólia formájában, amit természetesen matt változatban is megtaláltok. Bátran merem ajánlani, mert én már több hónapja használom kijelzővédő termékeket a legnagyobb megelégedésemre!