OMEK2011

Miért válaszd az iPhone szervizt az otthoni praktikák helyett?

Az iPhone szerviz előnyeit nem tudnánk eléggé hangsúlyozni az otthoni praktikákkal szemben, melyekkel akkor kísérleteznek a legtöbben, mikor beázik a mobiljuk. De nem ez az egyetlen meghibásodás, probléma, ami miatt érdemes ellátogatnunk egy iPhone szervizbe.
Számos olyan problémánk lehet a telefonunkkal, melyek nagyon is bosszantanak, de egy idő után beletörődünk, hogy vannak… ilyen például, amikor lelassul a telefonunk, vagy amikor szinte egy napot se bír már ki az akkumulátor és magunkkal kell vinnünk a töltőnket mindenhova.
Nagyobb probléma szokott lenni, amikor a mikrofon vagy a töltéscsatlakozó hibásodik meg, olyankor a probléma akkora, hogy tényleg kénytelenek vagyunk szervizbe vinni a telefonunkat.
Mindenképpen érdemes olyan iPhone szerviz felkeresése, ahol több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek dolgoznak, mert ők eredeti Apple iPhone alkatrészeket használnak a javításhoz, ellenben azokkal az ellenőrizhetetlen helyekkel, maszek dolgozókkal, akik utánzatokat szerelnem a telefonokba.