OMEK2011

Ezüst nyaklánc medállal

Régóta keresek egy különleges és elegáns nyakéket. Szerencsére megtaláltam az Ofelia kiegészítőket, amikkel teljesen személyre szabott ékszereket állíthatok össze magamnak. Kiválaszthatom a megfelelő színt és a speciálisan általuk kialakított fémötvözet alapanyagot. Én nagyon szeretem az ezüst színt, de a Rose Gold színüknek beadtam a derekam. A karkötőre választhattam ezer féle gyöngyből színt. A legszebb rózsaszín és kék kristályokat raktam bele az ékszerbe.

Csodálatosan elegánsan látszott a tervezőben, és most, hogy megérkezett már eloszlatta minden kételyem a termékkel kapcsolatban. Utólag belegondolva jó, hogy nem egy egyszerűbb ezüst karkötőt választottam, mert ez a típus, az aranynak egy olyan fényes nyaklánc csillogó változata, amit még sosem láttam. A kiszállítással teljesen meg voltam elégedve. A különleges ékszer a vártnál sokkal gyorsabban érkezett meg, és mivel az oldalon előzőleg bankkártyával fizettem, már csak át kellett vennem a futártól. Legközelebb szerintem egy arany nyakláncot fogok venni magamnak, bár még várok, mert reménykedek valami karácsonyi akcióban.

Megérkezett a várva várt Ofelia ékszerem. Rohantam a futárhoz átvenni az alig egy napja megrendelt ékszert, amit több napig választottam ki a hatalmas kínálatukból. Nemrég bukkantam az oldalukra, ahol a legújabb trendeknek és divatnak megfelelő. Mindenféle stílusú ékszereket árulnak, amiket kézzel készítettek és hibátlan minőségűek. Eleinte nem tudta dönteni az arany bevonat, vagy a rosegold bevonat között, aztán az újabb, és fiatalosabb rose gold mellett döntöttem. Hát nem bántam meg. Most bontottam ki az ékszert és gyönyörű., úgy csillog, mintha aranyból lenne. A máshonnan rendelt ezüst ékszerem fénye ehhez képest egyáltalán nem hatnak elegánsnak. Direkt olyat választottam, amiben kis apró kövecskék vannak, amik millió színben szikráznak. Egyből elnyerte a tetszésemet és este megmutatva a párom is beleszeretett.