OMEK2011

Egy prémium Phonebox telefontok

A legújabb telefonomhoz úgy éreztem kötelességem rendelni egy prémium telefontokot, így hát úgy döntöttem, hogy keresek egy olyat ami megfelelő ütésállóságot, és megfelelő védelmet is nyújt vadi új készülékemnek, bármilyen helyzetbe is kerüljek!

Nagyon sok telefontokkal, közülük iPhone tokkal foglalkozó webáruház van, azonban nekem olyanra volt szükségem, ami Samsung kiegészítőket is árul. Mivel véges telefonnak egy Galaxy-m van, ezért arra gondoltam, hogy összekötöm a kellemest a hasznossal és rendelek magamnak mindkettő védelemből egyet! A telefontokokat a Phonebox.hu áruházból választottam ki, ahol rátaláltam a prémium iPhone tok szekcióra is. Végre egy bolt, ahol a telefonomhoz méltó tartozékokat árulnak, és amik már ránézésre is hatékony ütésálló védelemmel ruházzák fel azt.

Szerencsére a céges telefonomra is találtam egy tokot náluk, ami bár egyszerű, de a célnak tökéletesen megfelel. Hezitáltam egy hybrid ütésálló, és egy vékonyabb 0,3mm vastagságú szilikontok között, ami a leírás szerint mindkettő mérsékelten, de ütésálló, és ráadásul egyik sem takarja el a mobilom tökéletes dizájnját.

Ár tekintetében az előbbi jobb volt, így amellett Phonebox tok mellett tettem le a voksom, és meglepetésemre már megrendelést követő napon házhoz is szállították!