OMEK2011

Alapítson céget Nyíregyházán!

A Logosz az ország leggyorsabban fejlődő cégcsoportja, mely most már Nyíregyháza lakosainak is segítséget kínál a vállalkozásuk elindításában. A cégalapítás és a székhelyszolgáltatás két olyan szolgáltatásunk, melyeket érdemes egyszerre megkötni, hiszen a cég nem működhet hivatalosan bejelentett székhely nélkül.

A cégalapítás Nyíregyházán fél órás ingyenes tanácsadással indul, ekkor gazdasági- és jogi szakembereink segítségével választhatja ki, hogy melyik cégforma és adózási forma az Önnek leginkább megfelelő. Segítünk abban, hogy egy olyan cégnevet tudjon választani, mely nagy valószínűséggel átmegy a cégbíróság szűrőrendszerén, így elég lesz egyszer nekifutnia a cégbejegyzés megkérvényezésének.
A cégbejegyzésre csak akkor lesz lehetősége, ha már tudja, hogy hova jelentse be a székhelyét. Mi biztosítjuk ön számára ezt az állandó levelezési címet, ráadásul szolgáltatásunk részeként átvállaljuk a levelek átvételét, az ezekkel kapcsolatos adminisztratív tennivalókat, tároljuk, rendszerezzük, megválaszoljuk ezeket a küldeményeket, mi több képviseljük Önt azokon az alkalmakon, mikor a NAV emberei ellenőrizni jönnek. Emellett tárgyalási lehetőséget is biztosítunk Önnek, elkészíttetjük és kihelyezzük a cégtábláját.