OMEK2011

A bejárati ajtó jelentősége a lakásfelújításban

Nem tudom kinek mekkora kihívást jelentett, (ha átment ezen) vagy jelentene egy lakásfelújítás, de a mi esetünkben nem volt egyszerű a dolog. A rengeteg tervezés, ötletelés, majd a közben felmerülő változtatási koncepciók sok időt és energiát vittek el.
Nagyon lelkesen kezdtük a folyamatot és jól is haladt, ám közben kezdtünk belefáradni, mikor láttuk, hogy sokkal több idő lesz ez a lakásfelújítás, mint amire számítottunk. Egy elemet azonban én már a kezdetektől fogva kinéztem magunknak, ami egy nagyon stílusos bejárati ajtó volt.
Tudom elsőre nem gondolnánk, hogy az egész folyamatnak ez ennyire kiemelkedő eleme lenne, de én sok lakást tanulmányoztam az utóbbi időben és szinte minden esetben megfigyeltem, hogy nagyon meghatározó eleme a bejárati ajtó egy otthonnak. Amit érdekes volt megfigyelnem, hogy általában amilyen stílusú és minőségű volt egy adott bejárati ajtó, olyan volt az otthon belső atmoszférája és az adott emberek stílusa is.
De annyira beszédes ez az elem, hogy nem véletlenül tartják ezt sokan az első benyomás kialakításának az egyik legfőbb részeként.
A folyamat minden akadályoztatás ellenére újra jól haladt és sikerült valahogy megvalósítani az elképzeléseinket. Mint kiderült a bejárati ajtónak tényleg nagy jelentősége volt, hiszen teljesen feldobta az lakásunk arculatát.
Ma már nagy az öröm és abszolút megérte a sok fáradozást, ahogy látjuk és gyönyörködünk az új szeretett otthonunkban.